Alegerea unei genti

17 Aug 2014 21:58
Tags

Back to list of posts

Dimensiunea gentii este criteriul cel mai important in alegerea sa, aceasta trebuind intotdeauna sa fie proportionala cu cea a corpului. Astfel, in cazul in care femeile inalte si slabe nu stiu ce model de geanta li se potriveste, trebuie sa cunoasca faptul ca ele sunt cele mai avantajate deoarece li se potrivesc numeroase stiluri incepand de la clutch – uri pana la gentile supradimensionate. Pentru mignone insa, alegerea cea mai potrivita consta in evitarea gentilor mari, pentru umar deoarece aceste modele vor face sa pari si mai mica, asadar trebuie sa optezi pentru modelele de geanta stil clutch, plic.

Femeile ce se bucura de frumoasa silueta in forma de clepsidra trebuie sa foloseasca un model de geanta care sa le puna in evidenta forma corpului , de aceea ele trebuie sa poarte genti care sa se termine in curbura soldurilor, evitand modelele prea mici sau prea mari de genti.

Comments: 0


Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License