Genti dama

Pornit pe drumul plin de capcane, in cautarea noului, a ceea ce este functional si demn de semnalat in moda, aventurierul va intilni si colectia fotografiata in culori, frumos paginata, a carei descriere poate provoca risul homeric sau te poate ridica in aer… o secunda : rochii-plasa din fire subtiri de aluminiu, impletite cu maiestrie in modele diverse, fuste din bani vechi de arama innegrita, genti laptop dama tip cilindri din plastic colorat si transparent, sustinuti pe umar cu suport fin de metal, veste din coaja de copac, manechine fardate in gama violetului. Doar citeva inventii care au dat dreptul cuiva, nu de mult, sa afirme ca modistii sunt jumatate nebuni, jumatate sadici… Pare un numar de circ, zidul mortii pe o trotineta cu rulmenti, colectia pare adresata cuiva, dar nu terestrilor.

A trecut secunda si revenim pe pamint.

O noua aparitie in lumea modei, Jean Muir, insulara de origine, britanica deci, este prima care a pornit pe culoarea verde a semaforului continental. Odata cu prima adiere a vintului de primavara, asemenea mareelor ce nu se lasa asteptate, a venit insotita de cortegiul ei compus din rochii usoare, moi si vaporoase. Decupate cu tehnica desavirsita, cu sensibilitate si gratie, vesmintele Jeanei Muir, „noua regina a gentilor de dama pentru laptop", elibereaza pentru placerea ochiului ce este mai pretios in linia corpului femeii ; mine- cile sunt largi pentru a harazi bratelor miscarea libera si neprevazuta, talia mult ridicata, bustul innobilat cu pli- seuri, montaje de linii curbe sau unghiuri ascutite, fiecare geanta altfel. Dar intotdeauna cu grija de a amplifica subtil linia normala a bustului, pentru ca talia sa se sub- tieze privirilor noastre, miscarea femeii de orice statura sa imprumute unduirea periculos-fascinanta a animalelor junglei.
Cea care va privi cu atentie modelele de genti laptop si le va adopta va fi femeia-zi frumoasa a primaverilor pamintului…
Deci, foc verde creatiilor Jeanei Muir. Ele sunt ca acea mereu ultima dragoste tacuta si invaluita in discretie, semn al adoratiei pentru inca nedefinitul mister al frumusetii care poate fi mai departe urmarit direct pe siteul nostru despre genti dama laptop http://gentichic.com unde va asteptam cu drag.

Nu exista om pe acest pamant care sa nu fi auzit de Coco Chanel si de cel putin doua lucruri care au ramas in urma ei : parfumul Chanel Coco si gentile Chanel Clasic pentru laptop. Coco Chanel a fost un om cu o viziune total aparte fata de suratele ei din acea vreme . A avut un curaj fantastic , dar a fost si un fel de vizionara care a prevazut schimbarile ce urmau sa aiba loc in societate. Astfel , ea a creat o geanta laptop extrem de practica si diferita fata de tot ce se facuse pana atunci : Geanta Chanel Clasic. Atat de iubit a fost acest item , incat este foarte actual si foarte la moda si astazi , zeci de ani mai tarziu . Si , cel mai probabil , va fi pe val inca foarte mult timp , ocupand un loc foarte onorabil langa nemuritoarea Hermes Birkin.

Chanel Clasic este o geanta pentru laptop pe care trebuie sa o cumperi daca ti-o permiti. Este recomandata de brandul GENTICHIC. Nu se va demoda niciodata , o poti purta in absolute orice moment al zilei si , fiind o piesa nemuritoare, iti vei amortize cu siguranta investitia. Aceste genti au aparut din dorinta lui Coco de a avea mainile libere , asa precum chiar ea declara intr-un interviu. S-a inspirat de la soldatii de pe front si a adaugat un cordon unei genti normale. Asa s-a nascut prima geanta de umar. Lanturile pe care orice geanta Chanel Clasic le are au fost facute dupa amintirea lanturilor pe care stateau cheile ingrijitorilor din orfelinatul unde a crescut Coco , iar cusaturile in forma de romburi au fost copiate de pe hainele jocheilor. Deci , putem afirma ca aceasta geanta a avut numeroase surse de inspiratie.

O poti purta atat la tinute casual , formate din jeans , tricou si balerini , cat si la tinute sofisticate , precum taioare , deux-piece-uri si tocuri inalte.

Aceasta geanta laptop este una care a facut istorie si aproape orice vedeta o are in garderoba. Este o geanta care vorbeste despre un stil de viata luxos , despre o femeie eleganta , stilata si independenta. Majoritatea stilistilor recomanda achizitionarea unei genti Chanel Clasic pentru zi , intr-o culoarea usor de asortat , precum negru sau bej. Multa vreme aceasta geanta a fost comercializata doar in forma initiala ,insa 50 de ani mai tarziu , au inceput sa apara si variatiuni pe aceasta tema. Astfel , astazi exista genti Chanel Clasic din piele de crocodil sau sarpe , din catifea , lana sau lac. Paleta de culori este nelimitata si exista chiar mai multe marimi ale gentii. Insa , toate au la baza modelul original inventat de Coco Chanel.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License